Peruutusoikeus käytäntö

 

Peruutusoikeus

Kun teet ostoksia Caravanpage-verkkokaupassa, sinulla on oikeus peruuttaa tilauksesi tietyin edellytyksin. Alla on tietoa peruutusoikeuden käytännöstä:

  • Peruutusaika : Sinulla on 14 päivän peruutusaika siitä päivästä lähtien, kun vastaanotit tilauksesi.
  • Peruutusilmoitus : Voit peruuttaa tilauksesi täyttämällä peruutuslomakkeemme [tästä].
  • Palautus : Mikäli päätät peruuttaa tilauksesi, sinun on palautettava tuotteet meille viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluessa peruutusilmoituksen tekemisestä. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön, myyntikelpoinen ja ehjässä alkuperäispakkauksessaan.
  • Palautuskustannukset : Asiakas vastaa palautuskustannuksista.
  • Rahojen palautus : Kun olemme vastaanottaneet palautuksesi ja tarkastaneet tuotteet, palautamme sinulle kaikki maksut, jotka olet suorittanut tilauksesi yhteydessä, mukaan lukien toimituskustannukset (paitsi lisäkustannukset, jotka johtuvat valitsemastasi toimitustavasta, joka eroaa edullisimmasta tarjoamastamme vakiotoimitustavasta). Rahojen palautus suoritetaan alkuperäisellä maksutavalla.
  • **Sähkö- ja eletroniikkalaitteita hyvitämme vain, jos pakettia ei ole avattu ja tuotetta käytetty.
  • **Pidätämme oikeuden veloittaa asiakkaalta aiheutuneet kulut, jos havaitaan, että tuotteen vika tai vahinko on aiheutettu asiakkaan aiheettomasta tai virheellisestä käytöstä, ja asiakas pyrkii saamaan tuotteen takuukorjaukseen.

Poikkeukset : On tärkeää huomata, että peruutusoikeus ei välttämättä koske kaikkia tuotteita. Joissain tapauksissa palautusoikeus voi olla rajoitettu esimerkiksi hygieniasyistä tai räätälöityjen tuotteiden osalta.

Lisätiedot : Jos tarvitset lisätietoja peruutusoikeudesta ole hyvä ja ota yhteyttä asiakaspalveluumme osoitteeseen [tästä]. Olemme valmiita auttamaan sinua kaikissa peruutukseen liittyvissä kysymyksissä.