Tervetuloa Caravanpage.com -matkalle!

Olemme perheyritys, joka tarjoaa palveluita ja tuotteita karavaanareille. Caravanpage.com on osa vuonna 2011 perustettua Familton Avoin yhtiötä, joka palvelee myös lemmikkieläimiä alueellamme. Vuonna 2023 perustettu aputoiminimemme Caravanpage.com on tuonut uuden suunnan yli kymmenen vuoden kokemukselle yrittäjyydestä.

Sivutoimista yrittäjyyttä, miksi?

Liiketoimintamme on aina ollut sivutoimista, mikä antaa meille vapauden nauttia yrittämisestä ilman suurta taloudellista painetta. Rahan tienaaminen ei ole ollut keskiössä toimeentulon turvaamiseksi, sillä elämisrahat tulevat päivätyöstämme. Silti suhtaudumme sivutoimiseen yrittämiseen täydellä vakavuudella ja omistautumisella.

Kaiken toimintamme keskiössä on kyky oppia ja hallita itse kaikki liiketoimintaan liittyvät asiat. Tämä tarkoittaa, että kiinteät kustannuksemme ovat minimaaliset, ja voimme tehdä kannattavaa liiketoimintaa asiakkaalle edullisin hinnoin pienellä volyymilla. Yli 10 vuoden yrittämisen aikana olemme oppineet monia arvokkaita taitoja.

Uusi suunta

Uusin suunta yrittämisellemme on juuri käynnistynyt karavaaniverkkokauppa. Vuosien varrella olemme nauttineet karavaanailusta perheen kesken, aina kahden koiran seurassa. Karavaanailu on meille suuri intohimo, ja haluamme jakaa sen muiden kanssa tarjoamalla laadukkaita tuotteita ja arvokasta sisältöä.

 Kotimainen pienyritäjyys

Kotimainen pienyrittäjyys muodostaa merkittävän osan Suomen taloudesta. Pienet yritykset eivät ainoastaan tarjoa monipuolisia tuotteita ja palveluita, vaan ne myös luovat työpaikkoja ja elinvoimaa paikallisille yhteisöille. Yrittäjät kantavat vastuuta omasta liiketoiminnastaan, edistäen samalla alueellista kehitystä.

Pienyrittäjät ovat usein joustavia ja innovatiivisia, mikä mahdollistaa nopean reagoinnin markkinoiden muutoksiin. He tuovat markkinoille ainutlaatuisia ideoita ja tuotteita, jotka rikastuttavat paikallista tarjontaa. Lisäksi pienyrittäjyydessä korostuu henkilökohtainen palvelu, mikä luo vahvan asiakassuhteen ja edistää paikallista yhteisöllisyyttä.

Tukemalla kotimaista pienyrittäjyyttä kuluttajat voivat vaikuttaa positiivisesti paikalliseen talouteen. Osto päätökset voivat tukea lähialueen yrityksiä ja edistää kestävää kehitystä. Pienyrittäjät ansaitsevat tunnustusta roolistaan talouden moottoreina, ja heidän pyrkimyksiään tulisi arvostaa ja tukea yhteiskunnallisesti.